Zdravé sladkosti

Zdravé sladkosti (zdravá čokoláda) existují. Pravděpodobně ani netušíte, jaké zdravotní výhody vám konzumace těchto chutných výrobků může přinést.

Shrnu základní výhody konzumace kvalitní hořké čokolády:
Obsahuje mnoho živin (železo, hořčík, měď, mangan, draslík, fosfor, zinek, selen, vlákninu).
Je silným zdrojem antioxidantů. Má více antioxidantů než acai, borůvky, granátové jablko, brusinky.
Hlavní přínosy potvrzeny studiemi:

  • Zlepšuje průtok krve a snižuje krevní tlak.
  • Zvyšuje HDL (dobrý cholesterol) a chrání LDL (špatný cholesterol) před oxidací.
  • Snižuje riziko srdečních onemocnění.
  • Chrání pokožku před sluncem.
  • Zlepšuje funkci mozku.

Je tedy na čase pomoci svému zdraví tím, že budete jíst také zdravou čokoládu. Myslete zejména na děti. Nenacpěte dětem škodlivé sladkosti.

Vybraná kritéria nesplňují žádné produkty.
0

Používáme cookies od služeb třetích stran pro marketingové aktivity a abychom vám mohli nabídnout lepší zážitek. Přečtěte si o tom, jak používáme soubory cookie a jak je můžete ovládat kliknutím na „Privacy Preferences“.